'Club Brugge wil Partizan-spits Sadiq voor miljoenenbedrag overnemen'

'Club Brugge wil Partizan-spits Sadiq voor miljoenenbedrag overnemen'

Gepubliceerd: zondag 27 september 2020 om 13:00zo 27-09-2020 om 13:00

Bij Club Brugge is men nog steeds op zoek naar een nieuwe aanvaller. Die heeft het misschien gevonden in Servië. Daar wordt Partizan-spits Umar Sadiq gelinkt aan een overgang naar de Bruggelingen.

Volgens Srbija Danas is het Club Brugge menens om Sadiq naar België te halen. Partizan wilde de aanvaller aanvankelijk niet laten gaan en vroeg maar liefst vijftien miljoen euro voor de spits. De Europese uitschakeling van Partizan (Charleroi versloeg de Serviërs afgelopen donderdag), zou de vraagprijs nu wel gehalveerd hebben naar 7,5 miljoen euro. Een bedrag dat Club Brugge naar verluidt wel bereid is om op te hoesten.

De 23-jarige Nigeriaan kwam in het verleden nog uit voor Glasgow Rangers, NAC Breda en AS Roma, dat hem in 2019 uitleende aan Partizan Belgrado. Daar brak de spits helemaal door en kon de Servische topclub hem ook definitief overnemen. In totaal kwam hij vijftig keer uit voor Partizan Belgrado en was hij goed voor 22 doelpunten en negentien assists.

Onder andere Real Sociedad, Stade Rennes en zelfs Manchester United werden deze zomer gelinkt aan de 23-jarige Sadiq. Toch lijkt Club Brugge de Nigeriaan nu in huis te gaan halen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws