Vader Roef over concurrentiestrijd bij KAA Gent: “Dat had ik niet verwacht”

Vader Roef over concurrentiestrijd bij KAA Gent: “Dat had ik niet verwacht”

Gepubliceerd: zaterdag 19 september 2020 om 13:13za 19-09-2020 om 13:13

Davy Roef kwam transfervrij over van RSC Anderlecht en kreeg vrij snel zijn kans onder de lat bij KAA Gent. Thomas Kaminski ging vervolgens naar Blackburn Rovers. Sinan Bolat werd echter aangetrokken als concurrent. Vader Luc Roef laat zich uit over de situatie aan Het Laatste Nieuws.

De entourage van Roef had niet verwacht dat hij zo snel een kans zou krijgen. “Neen, we kwamen bij Gent aan waar Thomas Kaminski -die er al anderhalf jaar speelde én belangrijk was in de kleedkamer- de logische eerste keuze was. Of je nu tweede keuze bent bij Anderlecht of Gent, veel maakt het niet uit en Davy wou een nieuwe wind.” Roef deed het echter goed in de voorbereiding. “Dat hoorde ik ook van de technische staf. Dan verwacht je die kans wel, maar niemand dacht dat die zó snel zou komen.”

“Hij is redelijk begonnen, maar moet nog wat progressie maken, vind ik. Hij heeft anderhalf jaar geen competitieve match gespeeld, dat is niet meteen weg”, gaat Luc Roef verder. Ook werd Bolat aangetrokken. “Hij krijgt zeker nog zijn kansen in die Europese wedstrijden waarin Bolat nog geschorst is. Het is aan hem om die te grijpen. Sinan is uiteraard een serieuze concurrent. Hij heeft meer die uitstraling, Davy is nog steeds een beetje te braaf, vind ik.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws