Castagne legt vertrek bij Atalanta uit: Op persoonlijk vlak klikte het niet

Castagne legt vertrek bij Atalanta uit: "Op persoonlijk vlak klikte het niet"

Gepubliceerd: maandag 14 september 2020 om 21:44ma 14-09-2020 om 21:44

Timothy Castagne maakte de overstap van Atalanta Bergamo naar Leicester City, maar dat had niets te maken met zijn oude club. De Rode Duivel looft de Serie A-club en maakt de vergelijking met Ajax.

"Ik heb altijd in de Premier League willen voetballen en nu ben ik er", begint Castagne in een uitgebreid interview met La Gazzetta dello Sport. "Ik had m'n contract kunnen verlengen, maar na afloop van de kwartfinale van de Champions League tegen Paris Saint-Germain heb ik besloten weg te gaan. Dat had niets met geld te maken, het ging over voetbal."

"Ik zou niet voor een andere club in Italië kunnen spelen", vervolgt Castagne. "Ik had het geweldig naar mijn zin bij Atalanta. Ik was niemand toen ik voor het eerst bij de club kwam. Ik ben hier écht beter geworden."

Castagne geeft aan dat zijn relatie met coach Gian Piero Gasperini niet optimaal was. Het was voor de verdediger een van de redenen om de club te verlaten. "Technisch en tactisch is Gasperini een van de beste trainers, maar op persoonlijk vlak klikte het niet. Hij geeft bijna nooit uitleg aan de spelers die ernaast komen te staan. Ik denk dat voor een jonge speler alleen Ajax een betere club is dan Atalanta. Dat denk ik echt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws