'Barcelona wil Lyon overtuigen, Umtiti toegevoegd aan Memphis-deal'

'Barcelona wil Lyon overtuigen, Umtiti toegevoegd aan Memphis-deal'

08-09-2020 09:30 Laatste update: 09:39
4

FC Barcelona heeft een laatste poging gedaan om Internazionale-spits Lautaro Martínez naar Camp Nou te halen, maar richt zijn pijlen nu volledig op Memphis Depay. De Spaanse grootmacht onderhandelt met Olympique Lyon en wil Samuel Umtiti toevoegen aan de deal.

Dat meldt Sky Sport Italia. Barcelona heeft financieel maar weinig te besteden en Inter is niet van plan om de vraagprijs voor Martínez, die meer dan honderd miljoen euro moet kosten, te verlagen. Memphis is een veel goedkoper alternatief: de Nederlander gaat zijn laatste contractjaar in bij Lyon en Barça hoopt hem voor een bedrag tussen de 20 en 25 miljoen euro binnen te kunnen halen.

Lyon wil naar verluidt 30 miljoen euro ontvangen voor Memphis, maar Barcelona hoopt dit bedrag zo laag mogelijk te houden. De club uit Catalonië probeert Lyon er daarom van te overtuigen om Umtiti in een mogelijke deal op te nemen. Barça hoopt de Franse verdediger deze zomer te verkopen, maar Lyon is vooralsnog niet geïnteresseerd in Umtiti en wil geld op tafel zien.