Lierse Kempenzonen geeft dubbele voorsprong weg, maar wint alsnog van RWDM

29-08-2020 22:48

In 1B heeft Lierse Kempenzonen zaterdag de drie punten gepakt. Op het Lisp gaf het tegen de ploeg uit Brussel eerst nog een dubbele voorsprong weg, maar won het alsog met 4-2.

Ayyoub Allach bracht de thuisploeg al na 16 minuten op voorsprong. Toen Bob Straetman tien minuten later de score verdubbelden leek alles al in kannen en kruiken voor Lierse Kempenzonen. Dat was evenwel zonder Ivan Yagan gerekend. Nog voor de rust prikte hij tegen en na de pauze zette hij de 2-2 op het bord.

Lierse Kempenzonen herpakte zich en wist alsnog overtuigend te winnen. Emile Samijn en Jo Gilis schonken de thuisploeg de 4-2 overwinning tegen RWDM.

Lierse Kempenzonen telt nu in de Proximus League vier punten na twee wedstrijden. RWDM blijft achter met drie punten na twee duels gespeeld te hebben.