We gaan niet over één nacht ijs met David, de transfer is nog niet rond

"We gaan niet over één nacht ijs met David, de transfer is nog niet rond"

Gepubliceerd: zondag 9 augustus 2020 om 14:00zo 09-08-2020 om 14:00

Jonathan David is nog niet van Lille. Dat bevestigde Michel Louwagie voor de wedstrijd tegen STVV. KAA Gent wil het onderste uit de kan halen voor de sterspeler.

David kan voorlopig niet voorgesteld worden bij Lille. "Neen, dat is nog niet definitief", aldus Louwagie bij Eleven Sports. "Wat er in de krant stond, is voorbarig. Zulke grote en belangrijke transfers regel je niet in een paar dagen. Dat is ook zo bij internationale transfers met hoge bedragen."

Louwagie wil zich niet laten bedotten. "Er moeten nog heel wat dingen uitgeklaard worden. Er zijn veel elementen betrokken bij die transfer. De voorzitter en ik zijn er mee bezig. We gaan niet over een nacht ijs dus de transfer duurt lang."

David moet de duurste uitgaande transfer ooit worden in België. "Ik vind dat de transfersommen in België veel te laag liggen. Ik werd wat meewarig bekeken toen ik vroeger over een tansfersom van 20 miljoen sprak voor Moses Simon. Maar voor transfers vanuit Nederland liggen die sommen veel hoger, hoewel ze op UEFA-ranking lager staan."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws