Marca: 90 minuten bankzitten leidt mogelijk Real Madrid-vertrek van Vinícius in

Marca: 90 minuten bankzitten leidt mogelijk Real Madrid-vertrek van Vinícius in

Gepubliceerd: zaterdag 8 augustus 2020 om 17:14za 08-08-2020 om 17:14

Real Madrid-aanvaller Vinícius Júnior kwam niet in actie tijdens de laatste wedstrijd die De Koninklijke in het seizoen 2019/2020 speelde: tijdens het Champions League-treffen met Manchester City bleef de Braziliaan negentig minuten lang op de bank. Volgens Marca zou dit kunnen duiden op een zomers vertrek uit de Spaanse hoofdstad.

De twintigjarige Vinícius kwam in 2018 voor 45 miljoen euro over van Flamengo. Tijdens zijn eerste Real Madrid-seizoen kwam hij regelmatig in actie, hoewel hij in eerste instantie aansloot bij Real Madrid Castilla en na de winterstop een blessure opliep. Nadat Zinedine Zidane terugkeerde als trainer, moest Vinícius het echter steeds vaker doen met een rol als invaller. Volgens Marca is Zidane niet helemaal overtuigd van de vleugelaanvaller, die op zijn beurt baalt van zijn bijrol in Madrid.

Andere clubs ruiken nu bloed, lijkt het. Onder meer Paris Saint-Germain heeft al regelmatig geïnformeerd naar de situatie van Vinícius, meldt Marca. PSG-directeur Leonardo is een fan van zijn landgenoot en zou de aanvaller graag aan de selectie toevoegen. Zelfs een huurtransfer is bespreekbaar voor de Franse kampioen, klinkt het. Vinícius is overigens nog in het bezit van een tot 2025 doorlopend contract.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws