Hazard wijst Varane niet met de vinger: Fouten maken deel uit van het voetbal

Hazard wijst Varane niet met de vinger: "Fouten maken deel uit van het voetbal"

Gepubliceerd: zaterdag 8 augustus 2020 om 11:30za 08-08-2020 om 11:30

In het duel der Rode Duivels trok Kevin De Bruyne aan het langste eind. Zowel individueel als in team was de spelmaker van Manchester City duidelijk de betere van Eden Hazard en Real Madrid. De zomeraanwinst kon nauwelijks zijn stempel drukken in het Etihad Stadium.

Hazard liet achteraf zijn licht schijnen over de uitschakeling. "In deze club willen we alles winnen, zeker de Champions League", tekende Bernabeu Digital op. "In de eerste helft ging het goed, we verdienden meer. We speelden het voetbal dat we wilden brengen. Zij scoorden, wij ook", vat Hazard het kort samen. Na de koffie voetbalde Real echter amper nog een voldragen aanval bij elkaar. Zo'n vijf minuten voor affluiten haalde Zinedine Zidane onze landgenoot naar de kant.

Hazard kon dus niet schitteren, maar de grote schlemiel werd Raphaël Varane. Met twee kinderlijk weggegeven ballen zette hij de deur voor City wagenwijd open. Hazard neemt zijn Franse ploeggenoot in bescherming. "Door de manier waarop zij druk zetten, is het moeilijk om uit te voetballen. Daarom maakten we fouten. Die maken deel uit van het voetbal, al is het lastig en zwaar om dat te aanvaarden", verzekert de Rode Duivel.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Heeft Hazard gefaald in jouw ogen?

(87 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws