Ancelotti kritisch na gelijkspel tegen Bayern: Moet volgende week echt beter

Ancelotti kritisch na gelijkspel tegen Bayern: "Moet volgende week echt beter"

1 mei - 10:41
1

Carlo Ancelotti vond zijn eigen spelers te slap tijdens het gelijkspel van Real Madrid in de halve finales van de Champions League. De Koninklijke speelde dinsdagavond met 2-2 gelijk tegen Bayern München. Volgende week staat de return in Madrid op het programma.

"Het resultaat is goed, maar we konden beter. Bayern liet het beste van zichzelf zien en wij deden dat niet. We moeten volgende week echt beter", stelt Ancelotti na afloop van het duel op de persconferentie.

Met name de inzet van zijn eigen ploeg was volgens de Italiaanse oefenmeester onvoldoende. "Het ontbrak aan intensiteit", zegt hij daarover. "We gaven te veel kansen weg en daardoor hadden we niet de controle. We waren veel te slap”, aldus Ancelotti, die volgende week een beter Real wil zien in het Estadio Santiago Bernabéu.

De andere halve finale van de Champions League gaat woensdag tussen Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain. De returns worden op 7 mei en 8 mei gespeeld, gevolgd door de finale op Wembley op 6 juni.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.