Genk dient Gwendolyn Rutten van antwoord: 'Jammer, geslachtskwestie aanhalen'

Genk dient Gwendolyn Rutten van antwoord: 'Jammer, geslachtskwestie aanhalen'

Gepubliceerd: vrijdag 7 augustus 2020 om 14:01vr 07-08-2020 om 14:01

Laatste update: vrijdag 7 augustus 2020 om 14:20vr 07-08-2020 om 14:20

Met gepaste trots stelde KRC Genk met gepaste trots Peter Kerremans voor. Hij is geen speler, trainer of fysiotherapeut, maar ... de nieuwe Chief Cleaning Officer. In tijden van corona hecht Genk erg veel waarde aan hygiëne en gezondheid. De nieuwe titelomschrijving strijkt Gwendolyn Rutten dan weer tegen de haren.

Via Twitter postte de politica van Open VLD, huidig burgemeester van Aarschot, een link naar een artikel rond de aanstelling Kerremans. Rutten wenst de man succes, maar heeft wel moeite met de terminologie. 'Vrouwen die poetsen zijn poetsvrouwen. Mannen die exact hetzelfde doen, zijn Chief Cleaning Officers', merkt ze fijntjes op.

Bij Genk zag men de reactie van de voormalige minister ook. De Limburgers kropen in de pen om haar van antwoord te dienen. Zo is het net de bedoeling om meer waardering teweeg te brengen voor poestend personeel, klinkt het. Genk betreurt dan ook dat Rutten er een geslachtskwestie van maakt, want dat was helemaal niet de opzet.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Hoe kijk jij naar deze zaak?

(683 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws