Tabula rasa in Roeselare: bestuur ondergaat gedaanteverwisseling, nieuwe CEO

Tabula rasa in Roeselare: bestuur ondergaat gedaanteverwisseling, nieuwe CEO

Gepubliceerd: donderdag 6 augustus 2020 om 16:32do 06-08-2020 om 16:32

Laatste update: donderdag 6 augustus 2020 om 16:41do 06-08-2020 om 16:41

Er staat heel wat te veranderen bij KSV Roeselare. Na de financiële redding door een nieuwe investeerdersgroep stelde de club twee weken geleden een toekomstplan voor. Daarin is blijkbaar geen plaats voor de meerderheid van het vorige bestuur.

Via de eigen website maakt Roeselare bekend dat de bovenlaag van de club een volledige make-over ondergaat. Zes bestuursleden verlaten Schiervelde. Daarbij zijn onder meer CEO Marco Manso, de Gerechtigd Correspondent en het hoofd Sales & Marketing. Al die mensen worden bedankt voor bewezen diensten. Roeselare beleefde een dramatisch seizoen in Eerste Klasse B en moet nu herbeginnen in het amateurvoetbal.

Het gelaat van het nieuwe bewind is al gedeeltelijk bekend. Diederiek Degryse mag zich de nieuwe CEO van de club noemen. In zijn spoor is Jolan Fund benoemd tot Sports Director. Aangezien Roeselare nog volop spelers moet aantrekken, zal hij tot en met 31 augustus hulp krijgen van Gino Sclabi. Tot slot stelden de West-Vlamingen ook een nieuwe greenkeeper aan.

De ambities van Roeselare werden gebundeld in het plan 'KSVR 2.0'. Op termijn wil het weer een gezonde club worden die een gooi kan doen naar profvoetbal. Eerder stelde het met Karel Fraeye al een nieuwe trainer aan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Keert Roeselare ooit nog terug in het Belgische profvoetbal?

(224 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws