Sánchez-akkoord bevestigd: Wij zullen morgen een statement plaatsen

Sánchez-akkoord bevestigd: "Wij zullen morgen een statement plaatsen"

05-08-2020 21:35
1

Alexis Sánchez en Manchester United zijn definitief van elkaar verlost. Internazionale-directeur Giuseppe Marotta heeft bevestigd dat de Chileense grootverdiener definitief de overstap naar de Serie A zal maken.

Sánchez keerde aan het begin van het seizoen terug in de Serie A, waar hij ooit furore had gemaakt namens Udinese. Internazionale was na vier goals en negen assists in competitieverband overtuigd geraakt en wilde de Manchester United-huurling graag permanent overnemen. Inmiddels is er overeenstemming bereikt tussen beide clubs. "Wij zullen morgen (donderdag, red.) een statement plaatsen", heeft hij tegenover Sky Sports bevestigd.

De naderende transfer zal voor zowel Sánchez als Manchester United een opluchting zijn. The Red Devils tastten in januari 2018 diep in de buidel om de toenmalige Arsenal-uitblinker binnen te halen. De grootverdiener kwam echter totaal niet uit de verf op Old Trafford. Manchester United zou nu zelfs genoegen nemen met een transfersom van vijftien miljoen euro, hoewel Sánchez' contract nog twee jaar doorloopt.