LIVE: Kijk naar het oefenduel van Westerlo met het Nederlandse Utrecht

LIVE: Kijk naar het oefenduel van Westerlo met het Nederlandse Utrecht

Gepubliceerd: woensdag 5 augustus 2020 om 13:45wo 05-08-2020 om 13:45

Laatste update: woensdag 5 augustus 2020 om 13:54wo 05-08-2020 om 13:54

KVC Westerlo bereidt zich verder voor op het nakende seizoen. Meer dan waarschijnlijk zal het in Eerste Klasse B aantreden, al hoopt de club via de groene tafel nog kans te maken op voetbal in Eerste Klasse A. Hoe dan ook zal het oefenduel met FC Utrecht een goeie test zijn.

Via de eigen kanalen van Westerlo valt de oefenwedstrijd met de Nederlanders live te volgen. De troepen van Bob Peeters hebben het wel voor onze noorderburen, want eerder gaven ze al Vitesse partij. Toen werd met 4-2 verloren. Komend weekend volgt een vriendschappelijke pot met Roda JC.

Eerder in de voorbereiding liet Westerlo al klinkende zeges noteren tegen een beloftenelftal van KV Mechelen (0-6) en tegen gouwgenoot  Dessel Sport (1-4). Tussendoor was Sint-Truiden wel te sterk (0-1). Als Westerlo tot 1B veroordeeld blijft, heeft het nog wat tijd om de puntjes op de i te zetten. Die competitie start pas op 21 augustus.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws