Transferdoorbraak aanvaller: 'Anderlecht spreekt over percentage doorverkoop'

Transferdoorbraak aanvaller: 'Anderlecht spreekt over percentage doorverkoop'

Gepubliceerd: woensdag 5 augustus 2020 om 08:12wo 05-08-2020 om 08:12

Laatste update: donderdag 6 augustus 2020 om 07:14do 06-08-2020 om 07:14

Het Laatste Nieuws meldt dat RSC Anderlecht een bedrag van ongeveer drie miljoen euro in gedachten heeft voor aanvaller Mustapha Bundu. Aarhus wil echter een paar honderdduizend euro meer.

Bundu is hét transfertarget om de gelederen van Anderlecht te komen versterken, maar paars-wit stuit op een muur. ‘Als Aarhus niet inbindt, dan dreigt een impasse, wat Bundu zou betreuren: hij wil naar Anderlecht’, klinkt het.

Bundu heeft nog maar één jaar op zijn contract staan, toch wil Aarhus de volle pot ontvangen. ‘Paars-wit schermt met alternatieven, maar in de wandelgangen valt te horen dat de spits uit Sierra Leone het wenstarget is.’

Update: Het Nieuwsblad meldt dat RSC Anderlecht dan toch dichter bij een akkoord komt met Aarhus over Mustapha Bundu. ‘Anderlecht en zijn club Aarhus groeien naar elkaar toe en er wordt al gesproken over een percentage bij doorverkoop. Een doorbraak in het dossier van deze flankaanvaller mag eerstdaags verwacht worden’, klinkt het.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws