Lukaku wordt geprikkeld door zijn coach: Hij moet nog beter worden

Lukaku wordt geprikkeld door zijn coach: "Hij moet nog beter worden"

28-07-2020 09:00
2

Romelu Lukaku (27) speelt een mooi seizoen in de Serie A. In 34 wedstrijden scoorde hij al 23 goals, maar voor coach Antonio Conte mag of moet het nog beter. Dat zegt hij bij Inter TV. 

"Hij is een voetballer die nog ruimte heeft voor verbetering", aldus Conte. "In sommige spelsituaties kan en moet hij nog verbeteren. Hij is een atypische voetballer. Ondanks zijn lengte en kracht is hij ook snel, hij is een aanspeelpunt maar valt ook de ruimte aan zoals een speler uit de NFL (American football, red.)."

Conte hoopt volgend seizoen een nog betere Lukaku te zien. "Het is aan hem om nog te verbeteren. Het belangrijkste is dat we allebei hongerig zijn om de lat nog hoger te leggen en te blijven groeien. Zijn controles kunnen nog beter. Hij is maar 27 jaar, als hij nog groeit wacht er hem een grote toekomst."

Inter heeft nog twee moeilijke wedstrijd te gaan in de Serie A. Dinsdagavond speelt het thuis tegen Napoli, zondag wacht een uitmatch tegen Atalanta. Inter staat tweede, maar kan zelfs nog zakken naar plaats vier.