‘KV Oostende slaat weer toe en doet zaken met Club Brugge’

‘KV Oostende slaat weer toe en doet zaken met Club Brugge’

14-07-2020 07:15 Laatste update: 14:01
3

Nordin Jackers mag komend seizoen niet meer bij KRC Genk blijven. Hij geniet interesse van Sparta Rotterdam, maar kan ook in de Jupiler Pro League terecht. 

KV Oostende voert namelijk verregaande gesprekken met de jonge doelman, die vorig seizoen nog titularis was bij Waasland-Beveren. Ook Cercle Brugge houdt hem echter in het oog. Jackers heeft nog een contract voor één seizoen bij KRC Genk, maar de Limburgers doen niet moeilijk over een transfer. Met Maarten Vandevoordt en Danny Vukovic hebben ze al twee keepers die voor een basisplaats gaan strijden. 

Daarnaast hebben beide clubs ook interesse in Guillaume Hubert, die nu nog onder contract ligt bij Club Brugge. Vorig seizoen stond hij op huurbasis tussen de palen bij Cercle Brugge, maar hij zou een duurdere optie zijn. Ook KV Oostende heeft volgens Het Laatste Nieuws contact gelegd met Hubert. 

Update: Gisteren haalde KV Oostende al Arthur Theate binnen van Standard Luik en nu meldt Het Laatste Nieuws dat ook Guillaume Hubert binnen is. De doelman van Club Brugge zet vandaag zijn handtekening onder een contract bij de kustclub.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie