'Milik staat voor Serie A-transfer: Juventus maakt 62,5 miljoen vrij voor Pool'

'Milik staat voor Serie A-transfer: Juventus maakt 62,5 miljoen vrij voor Pool'

Gepubliceerd: donderdag 9 juli 2020 om 18:36do 09-07-2020 om 18:36

Arek Milik staat op de radar van Atlético Madrid, maar Juventus kan weleens aan het langste eind trekken. De Italiaanse kampioen zou een torenhoog bedrag overhebben voor de 26-jarige spits van Napoli.

Volgens Il Mattino werkt Juventus aan een bod van liefst 45 miljoen euro op Milik, die in Napels nog maar een contract tot volgend jaar zomer heeft. In Turijn ligt voor de oud-Ajacied een verbintenis tot medio 2025 klaar. Inclusief salaris kost de gehele operatie de Oude Dame zo'n 62,5 miljoen.

Milik zou zelf inmiddels ook zijn zinnen hebben gezet op een transfer naar Juventus, dat daarmee Atlético en het eveneens geïnteresseerde Tottenham Hotspur aftroeft. Napoli-trainer Gennaro Gattuso bevestigde al dat de Pool een vertrekwens heeft. "Het is lastig om iemand te vinden is die beter is dan Milik. Maar als een speler vindt dat hij zijn beste tijd bij de club gehad heeft en een nieuwe omgeving wil, dan moet je daarnaar luisteren."

Milik maakte in 2016 voor een bedrag van 32 miljoen euro de overstap van Ajax naar Napoli. Dit seizoen was hij tien keer trefzeker in 21 duels in de Serie A.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws