'Zoektocht naar middenvelder zorgt voor interne strijd bij Real Madrid'

'Zoektocht naar middenvelder zorgt voor interne strijd bij Real Madrid'

Gepubliceerd: dinsdag 7 juli 2020 om 16:14di 07-07-2020 om 16:14

Real Madrid-coach Zinedine Zidane gaat het deze zomer weer proberen: Paul Pogba naar Madrid halen. De interne strijd bij De Koninklijke lijkt zich nu toe te spitsen op de keuze tussen Pogba en Eduardo Camavinga.

Eerst kwamen de geruchten op over een mogelijke transfer van de zeventienjarige Camavinga naar Madrid en nu wil Zidane weer zijn zin doordrukken en Pogba naar de Spaanse hoofdstad halen, meldt L'Èquipe. Ook Donny Van De Beek werd gelinkt aan de Koninklijke, maar daar is nu geen sprake meer over.

Waar Zidane en Real Madrid eerder overhoop lagen over de keuze tussen Van de Beek en Pogba, is er nu een strijd gaande tussen Camavinga en Pogba. Volgens het bestuur van Real Madrid past Camavinga, een jonge speler van Rennes, perfect in het beleid om talenten in een vroeg stadium aan te trekken. Zidane blijft echter voet bij stuk houden en wil Manchester United-ster Pogba, net als in 2019, naar de club halen. De Franse coach is nog altijd gefrustreerd over de mislukte poging van vorig seizoen en eist ondanks de coronacrisis verbetering.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws