'Bailey (ex-KRC Genk) is koopje voor Engelse topclubs: vraagprijs zakt drastisch'

'Bailey (ex-KRC Genk) is koopje voor Engelse topclubs: vraagprijs zakt drastisch'

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 14:32ma 06-07-2020 om 14:32

De Engelse topclubs strijden deze zomer om de handtekening van Leon Bailey (ex-KRC Genk) en niet zonder reden. Volgens The Athletic vraagt Bayer Leverkusen slechts twintig tot dertig miljoen euro voor de 22-jarige Jamaicaan.

Dat is opvallend, daar er vorig seizoen nog geruchten waren over transfersommen van zestig miljoen euro en hoger. The Athletic meldt dat Bayer Leverkusen voor de coronacrisis de vraagprijs van de vleugelspeler had vastgesteld op vijftig miljoen euro, maar door de crisis in het voetbal nu slechts de helft vraagt voor de man die in 2017 voor 13,5 miljoen euro naar Leverkusen kwam.

Dat klinkt als muziek in de oren voor de vele geïnteresseerde Engelse clubs. Afgelopen zaterdag zaten Manchester City, Manchester United, Liverpool en Everton op de tribune voor Bailey tijdens de bekerfinale tegen Bayern München. Manchester United ziet de oud-aanvaller van Racing Genk als alternatief voor Jadon Sancho (Borussia Dortmund).

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Is Bailey meer waard?

(329 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws