Batshuayi nergens te bekennen bij Chelsea: Vertrouwen en ritme kwijt

Batshuayi nergens te bekennen bij Chelsea: "Vertrouwen en ritme kwijt"

Gepubliceerd: vrijdag 3 juli 2020 om 11:23vr 03-07-2020 om 11:23

Laatste update: vrijdag 3 juli 2020 om 11:34vr 03-07-2020 om 11:34

Waar gaat Michy Batshuayi komend seizoen spelen? Bij Chelsea lijkt hij geen toekomst meer te hebben. Marc Degryse is teleurgesteld in de aanvaller, geeft hij aan bij RTBF.

"Ik ben niet zeker of hij progressie heeft gemaakt sinds zijn vertrek bij Marseille, nu vier jaar geleden. Met zo weinig speeltijd is hij waarschijnlijk zijn vertrouwen en zijn ritme kwijt. Zijn talent heeft hij wel al bewezen."

Degryse had gehoopt dat Batshuayi nu verder zou staan. "Met de kwaliteiten die hij heeft, is het echt een mislukking dat hij zich nergens kan doorzetten. Die doelgerichtheid, die snelheid, die creativiteit, het is niet genoeg om te slagen maar het geeft je toch al een flinke bagage."

Ook Kristof Terreur, de Premier League-specialist van Het Laatste Nieuws, komt aan het woord. "Het is een raar verhaal, want Chelsea geloofde aanvankelijk heel erg in hem. Ze hebben dan ook 35 miljoen euro voor hem betaald. Nu zit hij in een dip. Maar het is niet de fout van Chelsea dat hij de kans niet heeft gegrepen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Batshuayi mee naar het EK 2021?

(834 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws