STVV-trainer wacht geduldig op inkomende transfers: Ik maak me geen zorgen

STVV-trainer wacht geduldig op inkomende transfers: "Ik maak me geen zorgen"

Gepubliceerd: maandag 29 juni 2020 om 09:45ma 29-06-2020 om 09:45

STVV zag met onder andere Jordan Botaka, Rocky Bushiri en Elton Acolatse reeds enkele spelers vertrekken. Inkomend blijft het dan weer stil op Stayen, maar trainer Kevin Muscat panikeert nog niet. Volgens de Australiër komen er zeker nog versterkingen bij.

Momenteel beschikt STVV over een kern van 22 spelers, waaronder drie doelmannen. Op zich nog een aardig aantal, dat vindt ook de T1 van de Kanaries. "Er waren veel vertrekkers, maar kwantitatief zaten we ruim op het einde van vorig seizoen", aldus Muscat in Het Belang van Limburg.

Op Stayen maakt men zich echter geen zorgen. Er werden aan Muscat de nodige versterkingen beloofd. "Iedereen wilt nieuwe spelers, ook ik. Maar ik maak me geen zorgen als ik zie hoe hard onze CEO en technisch directeur werken achter de schermen. Het hele plaatje moet kloppen vooraleer iemand zijn handtekening zet."

Bovendien moet nieuwkomer Keito Nakamura nog aansluiten. "Nakamura kan op dit moment nog niet aan de slag omdat zijn visum niet in orde is. Hij mag niet spelen of trainen met de groep. Onze mensen proberen dit zo snel mogelijk op te lossen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws