OFFICIEEL: 34-jarige Mbokani tekent dan toch een nieuw contract bij Antwerp

OFFICIEEL: 34-jarige Mbokani tekent dan toch een nieuw contract bij Antwerp

Gepubliceerd: vrijdag 26 juni 2020 om 07:00vr 26-06-2020 om 07:00

Laatste update: vrijdag 26 juni 2020 om 07:05vr 26-06-2020 om 07:05

Dieumerci Mbokani blijft dan toch langer op de Bosuil. De 34-jarige topschutter tekende bij Royal Antwerp FC maandagavond een nieuwe overeenkomst. Dat meldt de club via de officiële kanalen.

Na lange onderhandelingen heeft Mbokani dan toch zijn contract gezet onder een contract voor één seizoen, en dus niet twee waar de Congolees op hoopte. "Antwerp is altijd mijn eerste keuze geweest voor een verlengd verblijf. Ik kijk enorm uit om snel aan te sluiten bij de groep", luidt de eerste reactie na zijn verlenging.

De voorbije weken flirtte Mbokani onder meer met een terugkeer naar RSC Anderlecht. Ook het Chinese Wuhan, Club Brugge en KAA Gent werden in verband gebracht met de 34-jarige spits. Mbokani vertrekt komende zaterdag mee met zijn ploegmaats op stage.

De statistieken van de ervaren spits ogen nog steeds mooi. Zo was Mbokani het voorbije seizoen bij Antwerp goed voor 24 doelpunten en 9 assists in 36 officiële wedstrijden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Club Brugge neemt het op tegen SS Lazio! Wat wordt de uitslag volgens jou? #ClubBrugge #sslazio #LazioRoma #UCL #ChampionsLeague #Vanaken

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws