Promotie voor Lokeren kan er echt komen, club behaalt proflicentie

Promotie voor Lokeren kan er echt komen, club behaalt proflicentie

26 april - 19:00

Prachtig nieuws voor KSC Lokeren-Temse, de club mag volgend seizoen actief zijn in de Challenger Pro League. Sportief had men op Daknam al een tijdje promotie afgedwongen, maar nu heeft Lokeren ook een proflicentie te pakken.

'Na keihard werken kondigen wij als club met trots aan dat wij de proflicentie behaald hebben! Na de sportieve promotie was deze laatste stap noodzakelijk om de stap naar de Challenger Pro League te kunnen zetten', klinkt het tevreden en opgelucht bij Lokeren.

De club is natuurlijk dankbaar dat het nu het amateurvoetbal kan verlaten en kan terugkeren als profclub. 'We danken iedereen die hiertoe heeft bijgedragen. Ons werk zit er echter nog lang niet op met het oog op volgend seizoen. Samen blijven we ons inzetten voor onze geliefde club.'

In 2020 werd Sporting Lokeren talliet verklaard. Nadat het jaren een vaste waarde was in de Belgische Eerste Klasse en het ook succesvol was in de Beker van België. De voorbije jaren maakte de club bijna jaar na jaar promotie bij de amateurs en nu keert het dus terug bij de profs.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.