Lamkel Zé maakt D'Onofrio boos en gaat met vakantie: “Dan zit ik op mijn gemak”

Lamkel Zé maakt D'Onofrio boos en gaat met vakantie: “Dan zit ik op mijn gemak”

16-06-2020 10:26
25

Lamkel Zé is zich onmogelijk aan het maken bij Royal Antwerp Football Club. De middenvelder lijkt geen toekomst meer te hebben bij The Great Old en wil nu ook op vakantie.

De fans van Antwerp willen dat hij blijft. “Toch wel. Ze stuurden me vorige week berichten, maar ik heb laten weten dat ik ziek was. En ik heb wat last van de kuit. Daardoor kon ik ook die inspanningstest niet meedoen. Als ze opnieuw rond de tafel willen, mogen ze altijd bellen. Maar volgende week ga ik wel met vakantie.”

“Ik denk eraan om naar Kameroen te gaan, want ik heb mijn familie alweer zeven maanden niet gezien”, gaat Lamkel Zé verder. “Of naar Frankrijk - Nice of Lille of zo. Dan zit ik op mijn gemak. En dan kan ik mijn hoofd vrijmaken.” Lamkel Zé blijft het zo bont maken bij Antwerp.

“Het is logisch dat Luciano (D'Onofrio, red.) kwaad is. Maar ze hadden er maar voor moeten zorgen dat alles uitgeklaard was voor de start van het seizoen. En nu moeten ze maar een beslissing nemen. Ofwel verkopen ze me, ofwel sturen ze mij naar de reserven, ofwel doen ze een beter voorstel en blijf ik alsnog.”

“Als ze me willen ontslaan, oké. Daar heb ik geen probleem mee”, besluit Lamkel Zé.