OFFICIEEL: Ighalo blijft langer aan boord bij Manchester United

OFFICIEEL: Ighalo blijft langer aan boord bij Manchester United

Gepubliceerd: maandag 1 juni 2020 om 12:45ma 01-06-2020 om 12:45

Laatste update: maandag 1 juni 2020 om 12:45ma 01-06-2020 om 12:45

Manchester United en Shanghai Shenhua hebben een overeenkomst bereikt over de huurdeal van Odion Ighalo. De Nigeriaanse spits blijft actief op Old Trafford: United heeft de huurperiode verlengd tot het einde van januari 2021.

Dat meldt de club via officiële kanalen. Shanghai Shenhua heeft het contract met Ighalo verlengd, de spits ligt nu tot het einde van 2024 vast bij de Chinese club. Ighalo zelf wilde graag langer bij United blijven en ziet die wens dus ingewilligd worden.

Het is een lucratieve deal voor Ighalo, die door zijn contractverlenging bij Shanghai Shenhua ruim 445.000 euro per week gaat verdienen. De Chinese club mist Ighalo door de verlengde verhuurperiode het grootste gedeelte van het Chinese seizoen, dat in juni gaat beginnen.

Shanghai Shenhua wilde Ighalo in eerste instantie alleen langer aan United verhuren als er in de deal ook een optie tot koop werd opgenomen. Dit is nu niet het geval. De Chinese club wilde geen enkel risico nemen, aangezien de restricties die er mogelijk voor zouden kunnen zorgen dat Ighalo niet naar China terug kon keren in verband met het coronavirus, en heeft daarom besloten in te stemmen met een verlengde verhuurperiode.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws