Anderlecht laat Musona niet zomaar gaan: Ze kunnen hem niet betalen

Anderlecht laat Musona niet zomaar gaan: "Ze kunnen hem niet betalen"

Gepubliceerd: zaterdag 30 mei 2020 om 20:02za 30-05-2020 om 20:02

RSC Anderlecht moet komende zomer versterking vinden, maar ook heel wat overbodige spelers van de hand doen. Daar is Knowledge Musona er één van. De Zimbabwaan mag (lees: moet) vertrekken. Al ligt dat niet al te makkelijk.

Clubs uit Zuid-Afrika en Eupen tonen interesse in Musona. Van een deal is er echter nog lang geen sprake. Zo geeft makelaar Mike Makaab aan dat men bij RSC Anderlecht nog te veel vraagt voor de aanvaller. "Eupen onderhandelt met Anderlecht, maar het probleem is dat ze hem niet kunnen betalen", klinkt het bij KickOff.

De houding van Anderlecht begint Makaab ook te frustreren. "Anderlecht heeft ons nog niet gesproken. Knowledge is geen youngster meer, hij werkte hard om te staan waar hij vandaag is. Als Anderlecht hem niet wil, dan zullen ze de zaken aantrekkelijker moeten maken want hij heeft er nog twee jaar contract", klinkt het.

Volgens Makaab kan Musona een ploeg zeker nog diensten moeten bewijzen. Als hij kan vertrekken weliswaar. "Hij heeft nog zeker vier of vijf topjaren voor zich op een hoog niveau. Als Anderlecht hem wil zien vertrekken, dan zullen ze Knowledge moeten helpen. Hij vraagt niet om Anderlecht te verlaten", besluit Makaab.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws