'Lommel denkt aan Davies (ex-Anderlecht), ook Vreven in beeld'

'Lommel denkt aan Davies (ex-Anderlecht), ook Vreven in beeld'

Gepubliceerd: vrijdag 29 mei 2020 om 09:45vr 29-05-2020 om 09:45

Lommel SK neemt afscheid van Peter Maes, wiens aflopende contract niet verlengd werd. City Football Group kijkt volop uit naar zijn opvolger. De nieuwe eigenaars van Lommel hebben Simon Davies en Stijn Vreven in het vizier. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Davies maakte vorige zomer met Vincent Kompany mee de overstap van Manchester City naar RSC Anderlecht, maar de Welshman werd al snel aan de deur gezet. Nu denkt de investeerdersgroep eraan om Davies trainer te laten worden bij Lommel, dat zich maar net

Ook Stijn Vreven wordt genoemd aan de Gestelsedijk. Tussen 2013 en 2015 was Vreven reeds actief in Lommel, alvorens hij de stap zette naar Eerste Klasse A bij Waasland-Beveren. Na passages bij NAC Breda, Beerschot-Wilrijk en het ter ziele gegane Sporting Lokeren is Vreven nu op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Ontgoochelde Maes
Peter Maes was na zijn ontslag bijzonder teleurgesteld. "Ik ben écht ontgoocheld. Dit is een nieuwe klap voor mij, maar de keiharde realiteit is nu zo. Het lijkt alsof ik zelfs niet goed genoeg meer ben voor 1B. Ik moet me even bezinnen", klonk het.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Voor wie moet Lommel kiezen?

(115 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws