Castagne spreekt over eventuele transfer: Die speelstijl bevalt me wel

Castagne spreekt over eventuele transfer: "Die speelstijl bevalt me wel"

Gepubliceerd: donderdag 21 mei 2020 om 20:33do 21-05-2020 om 20:33

Laatste update: donderdag 21 mei 2020 om 20:35do 21-05-2020 om 20:35

Timothy Castagne werd het voorbije seizoen meermaals gelinkt aan een transfer. Vorige week raakte het nieuws bekend dat de Rode Duivel op het verlanglijstje staat bij Paris Saint-Germain en Tottenham Hotspur, maar momenteel staat zijn hoofd niet naar een transfer. 

Dat vertelde de rechtsback tijdens een gesprek met RTFB. "Ik zit goed in Italië. Het leven verschilt niet zoveel met België, behalve de taal natuurlijk", aldus Castagne. "Maar als ik mijn volgende bestemming mag kiezen, neem ik de Engelse competitie. Die speelstijl bevalt me we. Maar ik heb geen lievelingsploeg. Alle ploegen zijn mooi in die competitie."

Een mogelijke transfer moet sowieso wachten tot na de coronacrisis. Op welke manier heeft Castagne zijn conditie kunnen onderhouden? "We hadden een programma gekregen van de club en ook een hometrainer. Het was niet makkelijk, maar je zoekt oplossingen. Ik deed mijn oefeningen op het terras of in de garage. Elke week was er ook een meeting met alle spelers en de coaches. En ook met Romelu Lukaku had ik wat contact. Hij zat hier vlakbij ook in quarantaine", besloot de Rode Duivel.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws