‘KAA Gent gaat weer een jeugdspeler en ‘groot talent’ bij Lokeren halen’

‘KAA Gent gaat weer een jeugdspeler en ‘groot talent’ bij Lokeren halen’

21-04-2020 11:30 Laatste update: 30-04-2020 08:13
13

KAA Gent heeft Mathéo Parmentier voorgesteld als nieuwe aanwinst. De zeventienjarige middenvelder maakte dit seizoen al zijn debuut bij de A-ploeg van Sporting Lokeren.

Parmentier tekent voor drie jaar in de Ghelamco Arena en speelt het liefst als verdedigende middenvelder. Door de schrapping van Sporting Lokeren komen er heel wat spelers op de markt. KAA Gent maakt daarvan gebruik om de beloftevolle Parmentier binnen te halen.

Sports Manager Tim Matthys is alvast overtuigd van zijn kunnen. "Mathéo is een speler met een mooie toekomst en hij sluit aan bij de A-kern. Met deze aanwerving bewijst KAA Gent eens te meer dat er toekomstgericht gewerkt wordt en dat er meer en meer ingezet wordt op jeugdige talenten."

Update: Na Mathéo Parmentier gaat KAA Gent volgens Het Laatste Nieuws weer een jeugdspeler bij Sporting Lokeren halen. De 16-jarige middenvelder Siemen Cloots tekent naar verluidt een contract tot 2020 bij de Buffalo’s. Cloots stond te boeken als een groot talent en coach Stijn Vreven nam hem dit jaar al mee op winterstage met de A-kern. Cloots speelde pas sinds januari 2019 bij Lokeren, voordien zat hij bij Anderlecht.