Evening Standard: 'United aast nog altijd op De Ligt en overweegt ruil'

Evening Standard: 'United aast nog altijd op De Ligt en overweegt ruil'

Gepubliceerd: dinsdag 31 maart 2020 om 20:00di 31-03-2020 om 20:00

Laatste update: dinsdag 31 maart 2020 om 20:09di 31-03-2020 om 20:09

Manchester United wil opnieuw proberen om Matthijs de Ligt binnen te halen als Juventus bereid is om hem te laten gaan. Dat melden The Evening Standard en ESPN dinsdag.

De Ligt beleeft een wisselvallig debuutseizoen bij Juventus. De twintigjarige verdediger kwam voor 75 miljoen euro over van Ajax en veroverde door een zware blessure van Giorgio Chiellini al snel een basisplaats. Hij maakte echter niet altijd een even stabiele indruk.

United was vorige zomer ook al in de race voor De Ligt, maar de Premier League-grootmacht greep net als onder meer Paris Saint-Germin en FC Barcelona mis. The Mancunians zien echter opnieuw kansen nu de Oranje-international nog niet zeker lijkt van een basisplaats in Turijn. Bovendien schept de voortdurende interesse van United mogelijkheden voor een spelersruil met Paul Pogba, die op zijn beurt graag zou willen terugkeren naar Juventus.

Manager Ole Gunnar Solskjaer wil dolgraag een verdediger aantrekken in de zomer en de Noor is een bewonderaar van De Ligt, zo schrijft The Standard. De Noor ziet de Nederlander zelfs als één van de beste verdedigers ter wereld. United is de oud-Ajacied daarom blijven volgen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws