The Times: Premier League op punt om achter gesloten deuren afgewerkt te worden

The Times: Premier League op punt om achter gesloten deuren afgewerkt te worden

12-03-2020 09:19

De Premier League staat op het punt om de competitie achter gesloten deuren onder te brengen. Dit als een maatregel tegen verspreiding van het coronavirus.

The Times weet donderdagochtend te melden dat er een grote kans bestaat dat de Premier League op zeer korte termijn achter gesloten deuren verder gespeeld gaat worden. Volgens het medium heeft het 'Cobra comité' van de Britse regering besloten dat er een crisisplan in werking wordt gesteld om het coronavirus te stoppen. Hierbij wordt er waarschijnlijk besloten tot het uitspelen van de Premier League achter gesloten deuren.

Volgens de krant is er géén sprake van een gehele stop op afgelasting van de Premier League, maar wordt het restant van de competitie dus zonder publiek afgewerkt. Seizoenskaart- en tickethouders moeten de mogelijkheid krijgen om thuis de wedstrijden via een livestream te bekijken en daarnaast wordt er besloten om geen voetbalwedstrijden in de 'pubs' te tonen, zodat voorkomen kan worden dat voetbalsupporters alsnog bij elkaar komen om daar de wedstrijd van hun favoriete club te bekijken.