Bölöni wijst met de vinger: “Niveau van enkele individuen moet omhoog”

Bölöni wijst met de vinger: “Niveau van enkele individuen moet omhoog”

Gepubliceerd: donderdag 27 februari 2020 om 14:46do 27-02-2020 om 14:46

Royal Antwerp Football Club zit in een mindere periode. The Great Old pakte in de competitie een twee op twaalf. Coach Laszlo Bölöni laat zich uit over enkele wisselvallig presterende spelers.

Topscorer Dieumerci Mbokani vindt de weg naar doel niet meer. “Dieu is het gewoon om met die druk om te gaan, maar in een ploeg zijn wel meer spelers in staat om te scoren”, wordt Bölöni geciteerd door Het Nieuwsblad.

“Kijk, Refaelov is wat minder dan gewoonlijk, Koji (Miyoshi, red.) is nog niet de oude. En ook van de anderen, zoals Didier (Lamkel Zé, red.), verwacht ik meer. “Het niveau van enkele individuen moet naar omhoog.”

Mirallas
Ook Kevin Mirallas brengt niet wat van hem wordt verwacht. “Kevin is een topprof, die beseft dat hij tot dusver onvoldoende liet zien. Temeer omdat we allemaal weten wat hij kan”, gaat de Roemeen verder.

“Of we de echte Mirallas bij Antwerp nog gaan terugzien? Wat ik daarover denk, doet er eigenkijk niet toe. Ik hoop dat Kevin de ploeg bij de hand neemt en naar een hoger niveau tilt. Dat is hij ook aan zijn status verplicht.”

Poll

Heeft Bölöni hier gelijk?

(154 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws