OFFICIEEL: Revelatie bij Charleroi tekent nieuw langdurig contract

OFFICIEEL: Revelatie bij Charleroi tekent nieuw langdurig contract

Gepubliceerd: woensdag 26 februari 2020 om 17:12wo 26-02-2020 om 17:12

Charleroi is bezig aan een bijzonder goed seizoen en mag zich al opmaken voor Play-Off 1. Het heeft onder Karim Belhocine enkele nieuwe belangrijke pionnen gevonden. Daar is Maxime Busi er één van. Die wordt nu ook beloond voor zijn sterke prestaties.

Zo kondigt Charleroi op de officiële kanalen aan dat de verdediger een nieuw vijfjarig contract heeft ondertekend bij de Carolo's. De amper twintigjarige verdediger werd in 2018 door Charleroi weggeplukt bij STVV. Dit seizoen is hij ook helemaal doorgebroken.

Zo kwam Busi dit seizoen aan 22 partijen voor Charleroi en is hij één van de belangrijke pionnen achterin bij de Carolo's. Dat heeft men in de Serie A ook opgemerkt. Zo werd Torino al gelinkt aan de verdediger. Charleroi is echter niet van plan om Busi zonder slag of stoot te laten gaan en bood hem dan ook een verlengde verbintenis aan.

Charleroi is bezig aan een bijzonder sterk seizoen en staat na 27 wedstrijden op een vierde plek in de stand, met 48 punten. Hetzelfde aantal als nummer drie Standard.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws