Antwerp dreigt sterkhouder gratis te laten vertrekken: Zonder spijt

Antwerp dreigt sterkhouder gratis te laten vertrekken: "Zonder spijt"

Gepubliceerd: zaterdag 22 februari 2020 om 12:30za 22-02-2020 om 12:30

Laatste update: zaterdag 22 februari 2020 om 12:35za 22-02-2020 om 12:35

Royal Antwerp FC heeft nog wat werk te verzetten voor volgend seizoen. Vooral in het defensieve compartiment heerst nogal wat zekerheid. Zo zijn onder meer Sinan Bolat en Dino Arslanagic einde contract.

Die laatste leeft dan ook in onzekerheid bij Antwerp. "Eerlijk gezegd, ik denk daar nu niet te veel over na", verklaart Arslanagic aan Sudpresse. "Soms is het beter om stil te zijn dan om onzin te verkondigen. Als ik zal verlengen en beide partijen zijn tevreden, dan zal dat met veel plezier gebeuren. Maar als ik Antwerp moet verlaten, waarom niet? Ik heb hier drie goede seizoenen gehad, ik verlaat de club zonder spijt als ik mijn geluk elders kan vinden."

Arslanagic is al enkele seizoen een vaste waarde centraal in de Antwerp-defensie, toch werd zijn contract nog niet verlengd. Daarnaast loopt ook de huurovereenkomst van Wesley Hoedt af, die gehuurd wordt van Southampton. Al kan Antwerp de Nederlander wel nog voor acht miljoen euro aankoopoptie definitief vastleggen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Moet Antwerp het contract van Arslanagic verlengen?

(696 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws