Sky Sports: Leicester City wil Liverpool-speler binnenhalen: contact is al gelegd

Sky Sports: Leicester City wil Liverpool-speler binnenhalen: contact is al gelegd

Gepubliceerd: woensdag 19 februari 2020 om 13:16wo 19-02-2020 om 13:16

Adam Lallana lijkt na dit seizoen te vertrekken bij Liverpool. De middenvelder staat in de belangstelling van meerdere Premier League-clubs, waaronder Tottenham Hotspur, Arsenal, West Ham United en Leicester City. Laatstgenoemde club heeft zich zelfs al gemeld bij Lallana.

De club lijkt hiermee de concurrentie voor te willen zijn in de strijd om de handtekening van Lallana, meldt Sky Sports. Het contract van de 31-jarige middenvelder op Anfield loopt na dit seizoen af, waardoor hij transfervrij kan vertrekken. 

Leicester-coach Brendan Rodgers is een groot bewonderaar van Lallana en haalde hem in 2014 naar Liverpool in zijn tijd als manager van The Reds. Lallana mag al onderhandelen met buitenlandse clubs, maar de regels in Engeland verbieden het om al een contract te tekenen bij een Engelse club. Dat kan pas na afloop van dit seizoen, tenzij Liverpool toestemming geeft tot de onderhandelingen.

Dat lijkt in het geval van Lallana geen problemen op te leveren, aangezien Liverpool aangegeven heeft dat de Engelsman zelf over zijn toekomst mag beslissen. Een nieuw contract bij Liverpool zit er voor Lallana niet in.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws