Aderlating voor Mourinho en Tottenham: Son onder het mes en weken niet inzetbaar

Aderlating voor Mourinho en Tottenham: Son onder het mes en weken niet inzetbaar

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 13:38di 18-02-2020 om 13:38

Toby Alderweireld, Jan Vertonghen en Tottenham Hotspur moeten het de komende weken doen zonder sterspeler Heung-Min Son. De club meldt dinsdag dat de Zuid-Koreaan een operatie moet ondergaan voor een breuk in zijn rechterarm.

Heung-Min Son is dit jaar opnieuw een van de smaakmakers én belangrijke pionnen in het elftal van José Mourinho. De blessure bij de Zuid-Koreaan lijkt dan ook op een bijzonder ongelegen moment te komen in deze belangrijke fase van het seizoen. Tottenham speelt woensdag de eerste wedstrijd tegen RB Leipzig in het kader van de Champions League en treft komend weekend Chelsea op Stamford Bridge.

Met het uitvallen van Son missen Mourinho en Tottenham de komende weken dus een belangrijke speler in de aanval. Son moet op korte termijn onder het mes om de armbreuk te verhelpen en de medische staf van The Spurs dient de komende weken te bekijken hoe lang de Zuid-Koreaan precies langs de zijlijn zal staan in Noord-Londen. De verwachting is dat hij in ieder geval een flink aantal weken niet inzetbaar is.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws