We konden makkelijk tweede staan, op korte afstand van Club Brugge

"We konden makkelijk tweede staan, op korte afstand van Club Brugge"

Gepubliceerd: zondag 16 februari 2020 om 22:18zo 16-02-2020 om 22:18

Paul-José Mpoku voetbalt sinds vorige maand in het Midden-Oosten, maar Standard Luik zal voor altijd een speciaal plekje in zijn hart behouden. In de heenronde kon hij zijn club wel niet naar de topposities in de Jupiler Pro League loodsen. Mpoku weet waar het aan ontbrak en looft in één adem leider Club Brugge.

Volgens de middenvelder had Standard enkele plaatsen hoger kunnen staan als het op bepalende momenten net wat scherper was geweest. "Dat is wellicht het grootste verschil met Club Brugge - ik ben onder de indruk van die club", geeft Mpoku aan bij Het Laatste Nieuws.

"Het staat 0-0 tegen Antwerp, ze scoren en bam c'est fini. Het is die efficiëntie die wij missen", maakt de Luikenaar zich sterk. "Kansen afmaken is een kracht. Weet je, Standard hoort niet thuis op die vijfde plaats. We konden makkelijk tweede staan, op korte afstand van Blauw-Zwart."

Voorlopig is de realiteit echter even anders. Momenteel staan de Rouches dus vijfde, op zestien punten van Club Brugge. Zondagavond deden ze wel een gouden zaak door op bezoek bij KRC Genk de drie punten weg te kapen (1-3).

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TRANSFER Niet langer bij Club Brugge, wel bij Anderlecht. Paars-wit huurt Percy Tau van Brighton. #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #ClubBrugge #Tau #JPL #Transfernieuws #Transfer #BafanaBafana

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws