Sporting Lokeren blijft kwakkelen en boekt derde nederlaag op rij

Sporting Lokeren blijft kwakkelen en boekt derde nederlaag op rij

Gepubliceerd: zondag 16 februari 2020 om 17:45zo 16-02-2020 om 17:45

Laatste update: zondag 16 februari 2020 om 18:20zo 16-02-2020 om 18:20

In Eerste Klasse B blijft Sporting Lokeren in zwaar weer zitten. Ook tegen Virton lukte het niet om punten te rapen. Het werd 0-2, waardoor Virton terug mee aan kop komt. 

Lokeren kwam al na twintig minuten achter na een doelpunt van Stelvio. De Waaslanders maakten het zichzelf niet makkelijk, want kort voor het halfuur werd Mpati van het veld gestuurd na een noodrem. Lokeren moest met tien verder en kon dan ook geen vuist meer maken in de eerste helft. Tot overmaat van ramp moest Benchaib geblesseerd worden vervangen.

In de tweede helft probeerde Lokeren de bakens te verzetten met doelkansen voor onder meer Van Moerzeke en Beridze. Ze konden doelman Moris niet verslaan. Aan de andere kant kon Virton wel één van zijn kansen verzilveren. Kort voor affluiten zette Ribeiro nog de 0-2 op het bord. Het werd ook meteen de eindstand. Beridze pakte ook nog rood voor natrappen, waardoor Lokeren zelfs met negen spelers eindigde.

Virton komt zo terug naast Westerlo en Beerschot aan kop van het klassement in de tweede periode. Lokeren blijft uiteraard laatste, zowel in de tweede periode als in het algemene klassement. Het verschil met SV Roeselare, dat een puntje pakte op OHL, is daar inmiddels al vijf punten. Lokeren zal alle zeilen moeten bijzetten in de play-downs.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Zakt Lokeren naar de amateurs?

(768 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws