Club Brugge krijgt raad: “Geen nieuwe spits, vertrouwen aan Openda/Okereke”

Club Brugge krijgt raad: “Geen nieuwe spits, vertrouwen aan Openda/Okereke”

Gepubliceerd: zaterdag 25 januari 2020 om 11:13za 25-01-2020 om 11:13

Club Brugge wordt al een tijdje in verband gebracht met een nieuwe spits. Namen zoals Christian Benteke en Adolfo Gaich doen de ronde, maar volgens Raoul Lambert moet Blauw-Zwart geen nieuwe aanvaller halen.

"Club moet geen spits halen, want ze hebben er genoeg”, begint Lambert aan Het Laatste Nieuws. “Ze zouden Okereke en Openda vertrouwen moeten geven. 't Zijn jonge kerels, je moet hen voldoende minuten geven. Dan zullen de goals ongetwijfeld volgen.”

“En dan is er ook nog Vossen, een spits die gemakkelijk een doelpunt maakt” gaat de oud-aanvaller van Club Brugge verder. “Waarom niet nog eens met hem proberen? Reken daar nog Dennis en Diatta bij en dan zijn er voorspelers genoeg. Een extra aanvaller kan voor wrijving zorgen. En zo neem je het vertrouwen van de anderen weg.”

Lambert ziet genoeg kwaliteit voorin bij Club Brugge. “Okereke begon goed aan het seizoen, maar dan nam zijn zelfvertrouwen zienderogen af. Logisch als je niet vaak speelt. Ik zie die gasten niet elke dag, maar zou meer inzetten op hem en Openda in plaats van een extra aanvaller te kopen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Heeft Lambert hier gelijk?

(247 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws