Opmerkelijk: Gent wijst Europa League terecht, die post filmpje David als reactie

Opmerkelijk: Gent wijst Europa League terecht, die post filmpje David als reactie

Gepubliceerd: maandag 20 januari 2020 om 17:22ma 20-01-2020 om 17:22

KAA Gent en Club Brugge zijn de overgebleven Belgische vertegenwoordigers in de Europa League. Met respectievelijk AS Roma en Manchester United is de tegenstand zwaar, maar het vertrouwen bij beide clubs is groot. Met uitblinkers als Jonathan David en Hans Vanaken mag dat ook. Dat beseft de Europa League zelf ook.

Maandagmiddag kwam het Twitter-account van de EL naar buiten met een poll. Daarin vroeg het welke speler die het afgelopen weekend twee doelpunten verzorgde, het meeste indruk heeft gemaakt. Vanaken kreeg een plekje bij dat kwarter na zijn twee knappe treffers tegen RSC Anderlecht (1-2).

Van David was in dat lijstje geen sprake. Daar kon Gent maar moeilijk mee leven. Als reactie op de originele post van de EL lanceerden de Buffalo's zelf een ludieke poll, waaruit moest blijken dat de EL David helemaal over het hoofd had gezien.

Opvallend: de EL geeft Gent blijkbaar gelijk. Niet lang na de reactie van de Oost-Vlamingen publiceerde de toernooipagina een filmpje met de beste momenten van sensatie David. De EL verwacht heel wat van de Canadees in de knock-out-fase. Goede PR door Gent!

Poll

Wie schitterde al het meest op Europees vlak dit seizoen?

(595 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws