David opnieuw de grote man bij AA Gent: Niet de beste eerste helft

David opnieuw de grote man bij AA Gent: "Niet de beste eerste helft"

Gepubliceerd: zondag 19 januari 2020 om 19:16zo 19-01-2020 om 19:16

KAA Gent had het niet onder de markt zaterdagavond tegen Excelsior Moeskroen. De Buffalo's moesten rekenen op toptalent Jonathan David, die met twee doelpunten de wedstrijd besliste. De Canadees beseft wel dat het beter moet.

"Het was van bij het begin een zeer moeilijke wedstrijd. We scoorden wel vroeg, maar lieten het dan een beetje lopen", vertelde de spits na de match aan Sporza. "Zij hadden veel kansen en wij moesten verdedigen. Het was niet de beste eerste helft, maar in de tweede helft konden we het met meer inzet afmaken. We moeten blijkbaar altijd onder druk komen te staan om daarna ons beste spel te spelen. Dat is iets waar we aan moeten werken."

Maar voorlopig blijft Gent dus ongeslagen in de Ghelamco Arena. "We kunnen het ons niet veroorloven om thuis te verliezen. De fans staan altijd achter ons en stuwen ons naar voren. De kloof met Club Brugge? We staan al veel punten achter. Het enige wat we kunnen doen is zoveel mogelijk wedstrijden winnen. Dan zien we wel waar we uitkomen op het einde van het seizoen", besloot de jonge aanvaller van de Buffalo's.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws