'Anderlecht krijgt kans om geld te verdienen: Cobbaut is gegeerd in Serie A'

'Anderlecht krijgt kans om geld te verdienen: Cobbaut is gegeerd in Serie A'

Gepubliceerd: vrijdag 3 januari 2020 om 12:00vr 03-01-2020 om 12:00

RSC Anderlecht hoopt deze wintermercato wat extra ervaring en kwaliteit aan de kern toe te voegen, maar moet in eerste instantie verkopen om geld in het laatje te krijgen. In die optiek kan er een interessante piste rond Elias Cobbaut ontstaan.

De 22-jarige verdediger van Anderlecht staat namelijk in de belangstelling van Atalanta Bergamo. Met dat nieuws pakt La Gazzetta dello Sport vrijdag uit. Bij Atalanta is men voornamelijk gecharmeerd door het feit dat Cobbaut zowel centraal achterin als op de linksachter uit de voeten kan. Als de gegeerde Roger Ibañez, een verdediger, deze winter vertrekt, zou Atalanta in actie schieten voor Cobbaut.

Zo gaat het plots bijzonder snel voor onze landgenoot. In zijn tweede seizoen bij Anderlecht verscheen Cobbaut al vijftien competitieduels aan de aftrap, zowel op links als centraal. De mandekker deed het zo naar behoren dat zelfs Roberto Martinez kwam aankloppen. In november mocht Cobbaut zijn debuut bij de Rode Duivels vieren in de EK-kwalificatiepot met Cyprus (6-1).

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Cobbaut klaar voor de stap naar het buitenland?

(1226 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws