UPDATE: 'Nieuwe aanwinst van Antwerp geland in België'

UPDATE: 'Nieuwe aanwinst van Antwerp geland in België'

Gepubliceerd: woensdag 25 december 2019 om 11:30wo 25-12-2019 om 11:30

Laatste update: zondag 12 januari 2020 om 14:01zo 12-01-2020 om 14:01

Antwerp FC zal zich ook in de wintertransferperiode roeren. Het lijkt al ook een eerste transfer beet te hebben. Meer bepaald Ava Dongo, een Congolese international.

Volgens Congolese media heeft Antwerp al een akkoord bereikt met de verdediger en zijn club AS Vita. Dongo zou al een driejarig contract ondertekend hebben bij Antwerp en wacht nu op een visum om in ons land te kunnen voetballen.

Dongo komt in eigen land uit voor AS Vita, waar hij één van de sterkhouders is. De landgenoot van Dieumerci Mbokani speelde zich ook in de kijker van Congo, waar hij afgelopen oktober voor debuteerde.

Update: Ook Het Nieuwsblad bevestigt de interesse van Antwerp in Dongo. The Great Old wil met de komst van de Congolees anticiperen op enkele vertrekkers bij de club. Zo heeft Wesley Hoedt een bijzonder dure aankoopoptie en heeft Dino Arslanagic zijn aflopend contract nog steeds niet verlengd.

Update: Dongo is goed op weg om de nieuwe speler van Antwerp te worden. De verdediger is inmiddels in België en zal binnenkort medisch gekeurd worden. Dat meldt Het Nieuwsblad. Als hij daarvoor slaagt, kan hij zijn handtekening onder een contract bij The Great Old zetten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws