‘Maakt Trésor knaltransfer? Premier League lonkt voor 20-jarige Belg’

‘Maakt Trésor knaltransfer? Premier League lonkt voor 20-jarige Belg’

22-12-2019 10:54
2

Het gaat hard voor Mike Trésor Ndayishimiye. Tot voor kort een nobele onbekende voor de gemiddelde voetballiefhebber maar ondertussen in het middelpunt van de belangstelling na enkele knappe prestaties. Ondertussen zou de Premier League zelfs lonken voor de belofte international.

Volgens Football Insider zou Norwich City namelijk interesse hebben om Trésor deze winter nog aan te trekken. De Premier league club wil zijn aanvallend compartiment versterken en denkt daarbij aan onze 20-jarige landgenoot.

Norwich City zou ongeveer acht miljoen euro willen spenderen aan Trésor, een bedrag dat voldoende zou moeten zijn om de speler los te weken bij NEC, dat Trésor momenteel uitleent aan Willem II.

Het is nog maar de vraag of de aanvaller de overstap nu al ziet zitten. Met nog maar dertien Eredivisie wedstrijden achter zijn naam, beseft Trésor mogelijk zelf dat de Premier League misschien te vroeg komt. De aantrekkingskracht van de grootste competitie ter wereld blijft echter moeilijk om te weerstaan.

Trésor heeft na dertien wedstrijden in de Eredivisie, drie doelpunten en drie assists achter zijn naam staan. Zijn marktwaarde wordt geschat op twee miljoen euro.