Anderlecht ziet jeugdspeler uitblinken in Nederland: Nog veel geloof in hem

Anderlecht ziet jeugdspeler uitblinken in Nederland: "Nog veel geloof in hem"

Gepubliceerd: donderdag 12 december 2019 om 21:02do 12-12-2019 om 21:02

RSC Anderlecht nam afgelopen zomer tijdelijk afscheid van Hannes Delcroix. De jonge verdediger trok naar Nederland, waar hij momenteel voor RKC Waalwijk speelt. Daar heeft de jonge verdediger al indruk gemaakt.

Delcroix is een basispion bij RKC. Bij RSC Anderlecht volgen ze hem alvast goed op en blijven ze geloven in hem. "Ik vond het jammer dat hij ons in de zomer verliet", zegt Hoofd Jeugdopleiding Jean Kindermans bij La Dernière Heure.

"Op Neerpede is er nog altijd veel geloof in hem. Hij kende een terugval door blessures, maar in Nederland staat hij terug op. RKC kent een zwaar seizoen, maar hij staat in de basis en speelt er toch tegen ploegen als Ajax en PSV. Met zijn linkervoet denk ik dat hij uiteindelijk de interesse van een grote club zal lokken", klinkt het.

Delcroix kreeg in de voorbereiding op dit seizoen een paar wedstrijden een kans van Vincent Kompany, die besloot om Delcroix uiteindelijk tijdelijk te laten vertrekken. Een terugkeer naar Anderlecht komende zomer lijkt na zijn prestaties bij RKC bijzonder groot te zijn.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Had Anderlecht hem moeten houden?

(190 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws