'Malaise bij Sporting Lokeren: nu ook financiële problemen op Daknam'

'Malaise bij Sporting Lokeren: nu ook financiële problemen op Daknam'

11-12-2019 08:00 Laatste update: 08:00
5

Sporting Lokeren zit in de problemen. Niet alleen gaat het sportief bergaf met de fiere Waaslanders, ook op financieel gebied staat het water hen aan de lippen. Volgens Het Laatste Nieuws zijn er problemen met achterstallige betalingen.

Zo is er een Lokers hotel – waar nieuwe ­spelers vaak overnachten en eten in ­afwachting van een definitieve woonst – dat nu zwaait met een pak achterstallige hotel- en restaurantkosten. "Na talloze mails en telefoons werden er tot op heden nog geen betalingen uitgevoerd", reageert het hotel in de krant.

Het gaat ondertussen om enkele duizenden euro's, sommige facturen dateren al van september. De raadsman van het hotel verstuurde ondertussen ook een aangetekend schrijven naar Lokeren. Daarnaast is er nog minstens één andere grote leverancier die met achterstallige facturen zwaait.

Daar houdt het echter niet op voor Lokeren. 'Bovendien zagen de vorige maand ontslagen Glen De Boeck, Lorenzo Staelens en Freddy Heirman tot op heden nog geen cent van hun ontslagvergoeding. Sporting Lokeren gaf ons mee dat ze ­uitgerekend gisteren facturen gingen ­betalen...', aldus de krant.

No Poll