'Malaise bij Sporting Lokeren: nu ook financiële problemen op Daknam'

'Malaise bij Sporting Lokeren: nu ook financiële problemen op Daknam'

Gepubliceerd: woensdag 11 december 2019 om 08:00wo 11-12-2019 om 08:00

Laatste update: woensdag 11 december 2019 om 08:00wo 11-12-2019 om 08:00

Sporting Lokeren zit in de problemen. Niet alleen gaat het sportief bergaf met de fiere Waaslanders, ook op financieel gebied staat het water hen aan de lippen. Volgens Het Laatste Nieuws zijn er problemen met achterstallige betalingen.

Zo is er een Lokers hotel – waar nieuwe ­spelers vaak overnachten en eten in ­afwachting van een definitieve woonst – dat nu zwaait met een pak achterstallige hotel- en restaurantkosten. "Na talloze mails en telefoons werden er tot op heden nog geen betalingen uitgevoerd", reageert het hotel in de krant.

Het gaat ondertussen om enkele duizenden euro's, sommige facturen dateren al van september. De raadsman van het hotel verstuurde ondertussen ook een aangetekend schrijven naar Lokeren. Daarnaast is er nog minstens één andere grote leverancier die met achterstallige facturen zwaait.

Daar houdt het echter niet op voor Lokeren. 'Bovendien zagen de vorige maand ontslagen Glen De Boeck, Lorenzo Staelens en Freddy Heirman tot op heden nog geen cent van hun ontslagvergoeding. Sporting Lokeren gaf ons mee dat ze ­uitgerekend gisteren facturen gingen ­betalen...', aldus de krant.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Komt dit nog goed met Lokeren?

(405 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws