Murillo (Anderlecht) ook gelinkt aan Standard: Zit nu bij de beste ploeg

Murillo (Anderlecht) ook gelinkt aan Standard: "Zit nu bij de beste ploeg"

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 om 10:15di 10-12-2019 om 10:15

Laatste update: dinsdag 10 december 2019 om 11:03di 10-12-2019 om 11:03

Anderlecht heeft zijn eerste wintertransfer al beet. Rechtsback Michael Murillo komt over van New York Red Bulls. Murillo stond naar verluidt in de belangstelling van Standard, maar van een echte transferstrijd was geen sprake.

Standard had nooit contact met Murillo zelf. "Ik heb het ook gelezen op de sociale media, maar het was niet concreet. In elk geval: ik zit nu bij de beste ploeg in België. Sacha Kljestan, die mijn ploegmaat was in de VS, vertelde me dat Anderlecht een geweldige club is", zo geeft Murillo aan bij Het Nieuwsblad.

Ook een telefoontje van Vincent Kompany maakte indruk. "Een tijdje geleden belde hij me op in Amerika om me te overtuigen om naar Anderlecht te komen. Natuurlijk ben je dan onder de indruk. Wat een eer. Ik kende hem alleen van op tv en straks spelen we samen", glundert Murillo.

Bij Anderlecht moet Murillo onder meer met Andy Najar kampen, die ook uit de Amerikaanse competitie komt. "Ik zie Najar niet als een concurrent. Integendeel. Andy speelde in de VS en komt uit Honduras. We spreken dezelfde taal en dus kan hij me hier gidsen. Zo'n parcours als dat van hem wil ik ook best afleggen."

Poll

Is Murillo een aanwinst?

(581 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws