Zorgen voor Anderlecht, belangrijk trio valt uit selectie voor Charleroi

Zorgen voor Anderlecht, belangrijk trio valt uit selectie voor Charleroi

08-12-2019 07:28
9

RSC Anderlecht moet zondag winnen van Charleroi om nog een sprankeltje hoop te houden op Play-Off 1. Makkelijk wordt dat niet voor trainer Frank Vercauteren. Zo mist de trainer drie belangrijke pionnen tegen de Carolo's.

Niemand minder dan Philippe Sandler, Vincent Kompany en Nacer Chadli zijn er niet bij. Het trio kampt met blessures en zit daardoor niet in de selectie voor de wedstrijd tegen Charleroi.

Wel in de selectie is Adrien Trebel, die tegen Moeskroen nog een volledige wedstrijd op de bank zat. Hij zou zondag in de basis kunnen beginnen. Ook een opvallende naam in de selectie is die van Luka Adzic. Door het ontbreken van Chadli krijgt de flankaanvaller nog eens een kans bij paars-wit. De kans dat hij ook in actie komt, is echter bijzonder klein.

Selectie: Adrien Trebel, Albert Sambi Lokonga, Alexis Saelemaekers, Francis Amuzu, Davy Roef, Derrick Luckassen, Edo Kayembe, Elias Cobbaut, Hendrik Van Crombrugge, Isaac Kiese Thelin, Jeremy Doku, Kemar Roofe, Luka Adzic, Michel Vlap, Killian Sardella, Marco Kana, Peter Zulj, Sieben Dewaele, Thomas Didillon, Yari Verschaeren

No Poll