KRC Genk wint gevleid bij rode lantaarn Cercle Brugge

KRC Genk wint gevleid bij rode lantaarn Cercle Brugge

Gepubliceerd: zaterdag 7 december 2019 om 21:53za 07-12-2019 om 21:53

Laatste update: zaterdag 7 december 2019 om 22:00za 07-12-2019 om 22:00

KRC Genk heeft haar eerste wedstrijd onder leiding van Hannes Wolf gewonnen. De landskampioen haalde het bij Cerlce Brugge met 1-2.

Cercle Brugge kwam erg goed voor de dag tegen de landskampioen, maar beet na negentig minuten onverdiend in het zand. Voor de rust kreeg Genk amper kansen, maar na een treffer van Ito mocht het wel gaan rusten met een 0-1 voorsprong. Voor de aanvaller was het zijn eerste doelpunt in de Jupiler Pro League die seizoen. Voor Cercle Brugge kwam een ongeluk niet alleen, want nog voor de pauze vielen Gory en Omolo geblesseerd uit.

In de tweede helft kwam Cercle Brugge via Somers langszij, maar het was Berge die de match besliste. De Noorse middenvelder zette de 1-2 eindstand op het bord. Berge bezorgde Wolf zo zijn eerste zege in loondienst van Genk. In de stand klimt Genk naar de achtste plaats. Het telt nu zeven punten minder dan Zulte Waregem, dat zesde staat in de stand en zaterdag verloor van KAA Gent. Cercle Brugge blijft met acht punten stijf onderaan staan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws