Hairemans kreeg warm onthaal op Bosuil: Eindelijk heb ik afscheid kunnen nemen

Hairemans kreeg warm onthaal op Bosuil: "Eindelijk heb ik afscheid kunnen nemen"

Gepubliceerd: zaterdag 7 december 2019 om 13:02za 07-12-2019 om 13:02

Laatste update: zaterdag 7 december 2019 om 13:16za 07-12-2019 om 13:16

Afgelopen zomer verruilde Geoffry Hairemans, Antwerp-man in hart en nieren, zijn grote liefde voor meer speelkansen bij KV Mechelen. Daar is de sierlijke linkspoot echter ook op de bank verzeild geraakt. Vorige vrijdag mocht Hairemans in de tweede helft invallen op het veld van Antwerp.

De supporters van The Great Old juichten Hairemans toe alsof hij nog steeds een rood shirt droeg. "Eindelijk heb ik afscheid kunnen nemen. Nu is het echt voorbij. Zo'n vol stadion dat mijn naam scandeert. Het doet wat met een mens. Met Heist kwam ik al eens op de Bosuil spelen, maar dit was helemaal anders", omschrijft Hairemans in Het Nieuwsblad zijn emoties.

Het zal deugd doen, want de middenvelder heeft het ook in Mechelen niet gemakkelijk om in de ploeg te geraken. Speelde Hairemans dan niet liever tweede viool bij Antwerp dan bij KV? "Ik hoor die reacties natuurlijk ook", geeft hij toe. "Zoals: Hij had gewoon moeten blijven, want hij zit nog steeds in dezelfde situatie. Mijn verhaal bij Antwerp was geschreven. En als je naar een andere club trekt, ben je nooit honderd procent zeker dat je meteen gaat spelen. Maar ik voel me hier wel nuttig met mijn invalbeurten."

Hairemans zit voorlopig aan 558 competitieminuten in de Jupiler Pro League. 230 van die minuten verzamelde hij bij ... Antwerp, waar hij in het begin van het seizoen nog even verzekerd was van een basisstek. Bij KV Mechelen staat de balans nu op acht wedstrijden, waarvan vier basisplaatsen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Komt Hairemans te kort voor een basisplek bij KV Mechelen?

(206 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws